Praktijk Tijd

Wij zijn Casper Fijlstra en Brenda Tiggeler. Wij zien onze begeleiding als een samenwerking met jou.  Na onze studies hebben we beide ruime ervaring opgedaan in de hulpverlening. Met onze betrokkenheid en ervaring kunnen wij  je ondersteuning bieden bij diverse hulpvragen. Ons aanbod bestaat onder andere uit begeleiding bij

Life- events

De dienstverlening van Praktijk Tijd staat voor doelgerichte, menselijke, gelijkwaardige en toegankelijke therapie en coaching. Ook als een duidelijke hulpvraag ontbreekt ben je welkom om dat samen te verhelderen. Wij kijken met een open blik en oprechte interesse.

In de praktijk zien wij mensen die doorgaans goed met life- events kunnen omgaan. Het kan voorkomen dat dit niet lukt en dat je het evenwicht tijdelijk kwijt bent. Wellicht is er in korte tijd te veel gebeurd om aan te kunnen of is er een situatie ontstaan waar je geen grip op hebt. Als je er alleen of met je omgeving niet meer uitkomt, kan je samen met ons onderzoeken wat er speelt en wat je eraan kunt doen. Wij denken graag als een onafhankelijke partij met jou of jullie mee.

Lees meer over Brenda
Lees meer over Casper